Rapport over gegevensencryptie bekijken

Zo bekijkt u het rapport over de gegevensencryptie:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer bij het knooppunt Administration Server in de structuur van de Beheerconsole het tabblad Reports.
  3. Klik op de knop New report template.

De wizard Nieuwe rapportsjabloon wordt gestart.

4. Volg de instructies van de wizard Sjabloon voor rapport. In het venster Selecting the report template type selecteert u in het gedeelte Other een van de volgende opties:
    • Report on encryption status of managed devices.
    • Report on encryption status of mass storage devices.
    • Report on file encryption errors.
    • Report on blockage of access to encrypted files.

Wanneer u de wizard Nieuwe rapportsjabloon hebt voltooid, verschijnt de nieuwe rapportsjabloon in de tabel op het tabblad Reports.

5. Selecteer de rapportsjabloon die tijdens de vorige stappen van de instructies zijn aangemaakt.
  6. Selecteer in het contextmenu van de sjabloon de optie Show report.

Het rapport wordt gemaakt. Het rapport wordt in een nieuw venster weergegeven.